Miksi ostaa It-laitteet palveluna?

Yritykset ja yhteisöt ovat tottuneet ostamaan IT-ohjelmistot ja –ylläpidon kuukausihintaisena palveluna. IT-laitteet sen sijaan on perinteisesti hankittu omaksi tai leasing-sopimuksella. Voicelinkin kuukausihinnoitellun laitesopimuksen suosio kasvaa huimaa vauhtia.

Miksi myös IT-laitteet kannattaa ostaa palveluna?

Seuraavaksi käymme läpi laitepalvelun hyötyjä verrattuna laitteiden ostamiseen yritykselle tai leasingiin.

1. Pääomaa vapautuu kasvuun ja kehitykseen

Työn digitalisoituminen on johtanut siihen, että tarvittavien IT-laitteiden, kuten työasemien, läppäreiden ja älypuhelimien lukumäärä kasvaa. Laitteiden ostaminen sitoo yrityksissä pääomaa, jota voisi käyttää liiketoiminnan kehittämiseen. Leasing on hyvä vaihtoehto, mutta kuukausierän hintaa nostavat vakuutusmaksut ja korkokulut. Liksi sopimuskausi voi olla haluttua pidempi hankinta-ajankohdasta riippuen, sil sopimukset astuvat voimaan yleensä vuosineljänneksittäin 

IT-laitteiden ostaminen palveluna on huoletonta eikä siihen vaadita suuria investointipäätöksiä. Pääoma pysyy likvidinä ja kustannukset ovat helposti ennustettavissa ja budjetoitavissa. 

2. Yksinkertainen hankintamalli

Kun kaikki laitteet tulevat kokonaisvaltaisesti samalta luukulta, prosessit pysyvät selkeinä ja yksinkertaisina. Lisäksi voimme yhdessä määrittää eri työtehtäviin sopivat IT-laitteet, minkä avulla laitteiden hankintaan kuluva aika vähenee entisestään esimerkiksi rekrytoinnin yhteydessä. 

3. IT-laitteet käyttövalmiina joustavasti

Asiantuntijamme asentavat laitteisiin tarvittavat ohjelmistot ja asetukset sekä testaavat toiminnallisuudet ennen kuin laitteet toimitetaan teille. Näin voit ottaa ne heti käyttöön. Autamme sinua valitsemaan yrityksellesi sopivimman kokonaisratkaisun sekä työtehtäväkohtaiset asetukset. 

Seuranta, tuki, päivitykset ja tietoturva samasta osoitteesta

Kuukausihinnoitellun laitesopimuksen lisäksi voimme halutessasi huolehtia IT-ympäristöstäsi kokonaisvaltaisesti. 

Olemme tavoitettavissasi ja selätämme yhdessä IT-haasteet nopeasti. Järjestelmät päivitetään säännöllisesti ja laitteiden toimivuutta seurataan jatkuvasti, millä varmistetaan proaktiivinen reagointiHelp Deskin asiantuntijamme ovat apunasi niin pienemmissä kuin suuremmissa kysymyksissä. 

Usein IT-ylläpito on kannattavaa yhdistää laitepalveluun.

Me hoidamme yrityksesi IT-ympäristön ylläpidon ja sinä voit keskittyä itse pääasiaan, yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen.  Kattavasta IT-palveluvalikoimastamme löydät myös Microsoftin ja F-securen lisenssit sekä puhe-, AV-, ylläpito– ja huoltopalvelut. 

Säästä jopa 20% leasing-sopimukseen verrattuna 

Selvitimme, mitä maksaa keskimäärin 1250 euron kannettavan hankinta 36 kuukauden rahoitussopimuksella, ja vertasimme kuukausimaksua omaan hinnoitteluumme. Palvelusopimuksemme oli tässä vertailussa noin 20 % edullisempi kuin vastaava leasing-sopimus. 

Miksi IT-laitteet palveluna?

Kuukausihinnoiteltu laitepalvelu tarjoaa loppukäyttäjälle huolettomuutta. Se sisältää kaikki laitteen elinkaaren vaiheet, selkeällä kuukausittaisella kustannuksella. Yrityksen pääoma pysyy likvidinä ja kustannukset ovat helposti budjetoitavissa. 

Toimiva IT parantaa myös työntekijöiden hyvinvointia ja tehokkuutta. 

Picture of Sami Baggström

Sami Baggström

(09) 41 500 574
sami.baggstrom@voicelink.fi

Lataa esite tästä!

Tutustu palveluihimme, joita tarjoamme kaikenkokoisille asiakkaille.