IT-palvelu yrityksille

Ulkoistettu IT-palvelu on liiketoimintaetu, joka tukee kasvua, sujuvoittaa työntekijöiden arkea ja ennaltaehkäisee ongelmat.

”Meillä on ollut hyötyä IT-palvelusta, sillä ei ole tarvinnut itse murehtia IT:stä, vaan ollaan saatu se palveluna meille. Toinen etu on se, että meidän ei ole tarvinnut sitoa laitteisiin pääomaa.”

Alan osaavimmat IT-ammattilaiset

VoiceLinkiltä saat palveluna kaikki yrityksen IT-tarpeet, aina asennus- ja tukipalveluista, laitteisiin ja koko IT-ympäristön kehitykseen. Ulkoistetun IT-palvelun avulla saat henkilökohtaista ja nopeaa palvelua eivätkä asiat jää roikkumaan, kun ammattilaiset hoitavat arjen IT-asiat puolestasi.

Pitkän linjan ammattilaisemme varmistavat, että IT-palvelun käyttöönotto ja käyttö sujuu mahdollisimman sujuvasti, ja auttavat sinua valitsemaan juuri sinun yrityksellesi sopivimman kokonaisratkaisun. Avullamme otat myös käyttöösi tärkeimmät työkalut tai siirryt turvallisesti Microsoft 365 -pilveen.

Ensimmäinen askel kohti turvallista IT-palvelua on IT-ympäristön kartoitus.

IT-palvelu tarjoaa katkeamattoman ja kustannustehokkaan ylläpidon IT-ympäristöllesi

Anna meidän hoitaa IT-ympäristösi ylläpito ja kehitys, jolloin sinä voit keskittyä itse pääasiaan, yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen.

IT-ulkoistus lähtee liikkeelle alkukartoituksesta

IT-ulkoistus lähtee liikkeelle alkukartoituksesta, jonka pohjalta luomme suunnitelman IT-ympäristösi parantamiseksi. Alkukartoituksen jälkeen tiedät, mitä palveluita sinulla on käytössäsi, etkä maksa turhista tai ylimääräisistä palveluista.

Mitä yhteistyön alussa tapahtuu?

Kun sopimus yhteistyön aloittamisesta on tehty, pallo siirtyy meille. Alkukartoituksen jälkeen teemme yhdessä päätökset yrityksesi IT-ylläpitoon liittyen luomalla vuosisuunnitelman, joka auttaa etenemään kohti yhdessä sovittuja tavoitteita askel kerrallaan.

Kokoamme asiantuntijoista ohjausryhmän, sovimme aikataulut, työnjaot, vastuuhenkilöt sekä tarvittavat toimenpidesuunnitelmat esimerkiksi tietoturvasuunnitelman toteuttamiseksi. Projektipalaverissa käymme läpi, miten IT-ylläpito käytännössä toimii eli miten toimenpiteet vaikuttavat yrityksesi arkeen. Sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin osallistumisesta päätöksentekoon.

Proaktiivinen kehitys ja jatkuva tuki

Hyvä IT on aina investointi. Jotta voimme taata asiakkaillemme tuottavuutta ja kasvua, kehitämme, valvomme ja ylläpidämme IT-ympäristöäsi jatkuvasti.

Tehtävät priorisoidaan kiireellisyyden mukaan ja myös sinä olet ajan tasalla yrityksesi IT-ympäristön tilanteesta. Säännöllisillä tapaamisilla yhteyshenkilösi kanssa varmistetaan resurssien oikea kohdentaminen ja toiminnan kustannustehokkuus. 

Tarvitessasi saat välittömästi asiantuntija-apua, ilman jonottamista. 

IT-palvelut turvallisesti ja kokonaisvaltaisesti

Asiakkaanamme voit suhtautua tietoturva-asioihin rauhallisesti, sillä pidämme huolen siitä, että saat tarpeitasi vastaavan turvatason ja oikein määritellyn suojauksen. – niin tietovuotoja kuin palvelunesto- ja kyberhyökkäyksiäkin vastaan.

Laitepalvelu on edullinen ja vaivaton vaihtoehto laitteiden ostamiselle. Laitepalvelulla hankit kaikki yrityksesi IT-laitteet, ylläpidon ja asennuksen helposti samasta paikasta, kiinteällä kuukausihinnalla.

Office365 -pilvipalvelun tuottavuustyökaluilla työnkulku on sujuvaa. Löydät tutut työkalut yhdestä paikasta ja pääset tehokkaasti ja turvallisesti tiedostoihisi olitpa itse töissä, kotona tai mökkikuusen juurella.

Milloin IT-ulkoistus on oikea valinta?

IT-ylläpitoa ulkoistaessa kannattaa miettiä, onko yrityksellesi järkevää ulkoistaa koko IT vai kenties vain osia siitä. Entä mitä on järkevää tehdä itse?

Mikäli yrityksestäsi ei löydy tarvittavaa IT-osaamista, on IT:n ulkoistaminen järkevä valinta. Ulkoistamisella voidaan tavoitella myös yrityksellesi tärkeiden IT-palvelujen kehittämistä ja syväosaamisen lisäämistä , jolloin ammattilaisen avustuksella sinun yrityksellesi toimivimmat ratkaisut saadaan käyttöön tehokkaammin ja tietoturvallisesti. 

Myös tilanteessa, jossa halutaan kustannussäästöjä, on IT-ylläpidon siirtäminen osaavalle, ulkopuoliselle kumppanille usein paras vaihtoehto. Kustannussäästöt eivät rakennu pelkästään konkreettisen työn hinnasta, vaan myös siitä, että yrityksen työn tuottavuus paranee.

Se mikä sopii toiselle, ei ehkä sovi toiselle. Jokainen asiakkaamme on erilainen, ja tästä johtuen koemme tärkeäksi kartoittaa juuri sinun yrityksellesi sopivimman tavan tehdä yhteistyötä.

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Keskustellaan lisää!

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Tilaa maksuton kartoitus

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Lataa esite tästä!

Tutustu palveluihimme, joita tarjoamme kaikenkokoisille asiakkaille.