VoiceLink yrityksenä

VoiceLink on IT-yritys, joka pelaa asiakkaan kanssa samaan maaliin.

IT-palveluita ja laitteita asiantuntevalla otteella tarjoava yritys

Vuonna 2010 perustettu VoiceLink on täynnä rehtejä ja helpostilähestyttäviä tyyppejä, joille asiakkaan palveleminen on luonteva osa omaa roolia – teki sitten töitä myynnin, asennuksen tai teknisen kehittämisen puolella.

VoiceLinkin porukkaan kuuluu 15 IT:n superammattilaista, joilla on syväosaamista tekniikan ja teknologian alalta. VoiceLinkillä viihdytään tyypillisesti pitkään, ja selitys tälle löytyy mielenkiintoisista, jatkuvaa oppimista vaativista työtehtävistä sekä siitä, että töitä tehdään hyvässä hengessä. Jokaiselle annetaan mahdollisuus hyödyntää ja jatkokehittää omaa osaamistaan niin, että työ on hyvien tulosten lisäksi motivoivaa. Kukaan ei ole seppä yhden kurssin käytyään, siksi kannustamme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja ’teknologialla leikkimiseen’. Oman osaamisen jakaminen ja toiminnan kehittäminen ovat osa toimiston arkea ja välillä ideoita lähdetään hautomaan yhdessä etäämmälle. VoiceLinkillä toimitaan itseohjautuvasti, ja jokainen on vastuutettu oman tehtävänsä menestyksekkääseen hoitamiseen. Alan huippuosaajia löytyy heti viereisestä penkistä ja työkavereilta saa aina apua sitä tarvitessa.

Koska me VoiceLinkillä haluamme tarjota tuotteita ja palveluita, joiden korkea laatu tekee niistä asiakkaalle korvaamattomia, emme myy mitään, mihin emme itse luota. Luottamus onkin meillä tärkeää – niin asiakkaiden kuin oman porukan kesken toimiessa. Meillä huippuosaajat pääsevät hommiin, joissa voivat todella viihtyä!

"Yrityksillä on erilaisia tapoja toimia ja meidän tapamme on olla läpinäkyvä ja rehellinen, jotta asiakas saa sen mitä on ostanut ja haluaa kääntyä puoleemme jatkossakin – oli kyse sitten laitteiden hankinnasta, niiden huollosta tai palvelusta."

Menestys saavutetaan hyvässä hengessä

Olemme ylpeitä siitä, ketä olemme ja mitä olemme saavuttaneet. Emme kuitenkaan ylpisty, sillä nöyryys on aina läsnä tekemisessämme. Päättäväisyys ja kunnianhimo ajavat meitä eteenpäin, ja janomme menestykseen on sammuttamaton. Arvot eivät ole meille pelkkiä sanoja tai asioita, joita haluaisimme olla. Ne ovat asioita, jotka ovat olleet kulttuurissamme läsnä alusta lähtien.

Ihmiset

Ihmiset ovat meidän moottorimme. Henkilökuntamme hyvinvointi on meille sydämen asia, siksi panostamme työhyvinvointiin, osaamisen kehittämiseen ja hyvään työympäristöön.

Luottamus

Luottamus asiakkaan, kumppaneiden ja työkavereiden suuntaan on toimintamme ytimessä. Haluamme toimia luottamusta herättävällä tavalla kaikessa tekemisessämme ja rakentaa kestävää yhteistyötä, sillä arvostamme asiakkaitamme ja toisiamme.

Osaaminen

Erityislaatuinen osaamisemme tuo asiakkaalle arvoa ja auttaa heitä tekemään tulosta liiketoiminnassaan. Varmistamme omalla osaamisellamme asiakkaan menestyksen, jolloin mekin menestymme.

Nopeus

Ratkaisupankkimme on ehtymätön ja kykenemme räätälöimään ratkaisut vaikeisiinkin haasteisiin. Nopea valmiutemme varmistaa, että asiakkaamme saa tarvitsemansa tuen heti, eikä hukkaa aikaa odotteluun.

Menestys

Meille avain menestykseen on rakkaus työhömme, sillä korkealaatuisen palvelumme tuoma lisäarvo johtaa asiakkaamme menestykseen. Vastaamalla oikealla tavalla asiakkaamme tarpeisiin, voimme mahdollistaa kasvun ilmapiirin ja luoda vaurautta sekä asiakkaillemme, yrityksellemme että työntekijöillemme.

Vastuullisuus

Taloudellinen vastuu, ympäristövastuu ja sosiaalinen vastuu ovat toimintamme kulmakiviä. Kannattavuus ja kilpailukyky tuovat turvaa pitkällä tähtäimellä ja luovat valmiuksia jatkokehitykselle. Otamme toiminnassamme huomioon ympäristövaikutukset ja edesautamme osaltamme kestävämpää kehitystä. Sosiaalinen vastuu näkyy toiminnassamme laajasti, sillä tuemme monenlaista järjestö-, koulu- ja urheiluseuratoimintaa.

”Kun jano yltyy, moottorista löytyy tehoja silloin, kun niitä tarvitaan nopeasti ja luotettavasti auttamaan asiakasta menestymään.”

Tutustu VoiceLinkin tiimiin

Marko Tarvainen

CTO
(09) 41 500 530 marko.tarvainen@voicelink.fi

Haasteista innostuva Marko on yksi VoiceLinkin perustajajäsenistä, joka hallituksen puheenjohtajan toimen ohessa tekee asiakastyötä ja lukuisia muita tehtäviä. Monessa mukana olevan motoristin mielestä työssä parasta on se, kun pääsee ratkomaan aivan uudenlasia ongelmia. Nopea-syklisellä IT-alalla tällaisia haasteita tuleekin usein vastaan, mikä on tylsää työtä kaihtavan Markon mieleen. Asiakkaiden pulmien ratkominen ja heidän auttamisensa tekee työstä mahtavaa, ja suhteiden ylläpito niin asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin kuin työkavereihinkin on hänelle tärkeää. Ahkeraksi ja positiiviseksi kaveriksi tunnustautuva Marko mieltää työhön liittyvän teknologian myös vapaa-ajan harrastuksekseen ja kokee, että IT-alalla pärjää silloin, jos todella motivoituu uuden oppimisesta.

Jouni Auvinen

Projektijohtaja
(09) 41 500 572 jouni.auvinen@voicelink.fi

Projektijohtajana toimivan Jounin rooli on vakiintunut AV-puolen myyntiin. Työ pitää sisällään vierailuja Euroopassa, messuilla ja tukkureiden sekä kilpailijoiden luona, mikä on mieluista, sillä se tarjoaa eri tehtävissä toimivien ihmisten kohtaamista. Valokuvaajanakin toimiva Jouni on erityisen mielissään silloin, kun asiakkaalle voidaan esitellä visuaalisesti näyttävää kokonaisuutta – olipa kyse videoseinästä tai modernista neuvotteluhuoneratkaisusta. Wow-efektin aikaansaaminen on tärkeää, ja silloin omaan työhön voi todella olla tyytyväinen. Perfektionistiksi tunnustautuvan Jounin erityistaito onkin luoda valmis visio vasta rakenteilla olevasta ympäristöstä.

Sami Baggström

Myynti- ja markkinointijohtaja
(09) 41 500 574 sami.baggstrom@voicelink.fi

Haasteita pelkäämätön ja monessa mukana oleva Sami nauttii työstään, kun saa ratkoa millaisella viestillä asiakas tavoitetaan parhaiten ja kuinka asiakas saa palvelusta parhaan hyödyn. Yksikään päivä ei ole samanlainen, sillä päivät rakentuvat asiakkaiden erilaisten tarpeiden ja haasteiden ympärille. Ratkaisukeskeinen ja auttamishaluinen myyntimies arvostaa työssään riittävää vastuuta ja vapautta. Työssään Samista on tärkeää, että asiakkaan asiat hoidetaan tismalleen niin kuin on luvattu.

Kim Dannholm

Senior sales manager
(09) 41 500 575 kim.dannholm@voicelink.fi

Kim on VoiceLinkin uusin Senior Sales Manager ja tuo vahvistusta VoiceLinkin tiimiin vankalla tekniikan ja myynnin osaamisellaan. Hänen mielestään parasta työssä on asiakkaiden kanssa työskentely ja heille juuri oikeanlaisen IT ratkaisun löytäminen – “Duunin on oltava mageeta!” Luotettavalla myyntimiehellä löytyy kokemusta kymmenen vuoden takaa AIS Finlandin toimitusjohtajana ja hän odottaa innolla uusia haasteita VoiceLinkin tiimin ja asiakkaiden parissa. Vuosien varrella intohimoinen urheilija on kerännyt SM-mitaleja monen joukkueurheilulajin parissa. Nykyään hänet löytää todennäköisemmin golf- tai padelkentältä tai jääkiekkoa pelaamasta. Lisäksi aika kuluu Jääkiekon A-junnujen valmennuksen parissa. ”Kuuntele asiakasta, kuuntele pelikavereita. Yhdessä ME tämä ratkaistaan.”

Timo Kuuluvainen

Asiakkuuspäällikkö
(09) 41 500 579 timo.kuuluvainen
@voicelink.fi

Myyntiin erikoistunut asiakkuuspäällikkö Timo on vakiinnuttanut asemansa VoiceLinkilla. Työssään hän suuntaa voimansa IT-ratkaisujen myyntiin, ja tehtävät vievät hänet ympäriinsä. Timo nauttii erityisesti asiakastapaamisista ja liikkuvasta työstään, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri toimialojen yrityksiin ja mielenkiintoisiin toimipaikkoihin.

Timo on myös intohimoinen jääkiekkovalmentaja ja viettää vapaa-aikaansa monipuolisen liikunnan parissa. Hän on aktiivinen niin työssään kuin vapaa-ajallakin, ja perheen lisäksi aikaa kuluu myös urheilullisen pojan seurassa. Timon energia ja positiivinen asenne heijastuvat sekä työhön että vapaa-aikaan, tehden hänestä arvostetun osan VoiceLinkin dynaamista tiimiä.

Lasse Kataja

Senior sales manager
(09) 41 500 576 lasse.kataja@voicelink.fi

Lasse on uusin vahvistus VoiceLinkin tiimiin. Senior Sales Managerina toimiva ihmisläheinen ja auttamishaluinen myyntimies tuo mukanaan 30 vuoden verran vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa IT-alalta. Asiakastyöstä nauttiva Lasse ei pidä itseään niinkään perinteisenä myyjänä vaan enemmänkin konsultoivana voimavarana, joka auttaa löytämään asiakkaan tilanteeseen parhaiten sopivat ratkaisut. ”Se, että osaa katsoa asioita asiakkaan näkövinkkelistä ja hahmottaa hyvin laajojakin kokonaisuuksia, on tärkeä osa asiakastyötä IT-alalla.”  Lasse nauttii päästessään keskustelemaan asiakkaan kanssa liiketoiminnan kehittämisestä. Hänen kokemuspankistaan löytyykin usein ratkaisu ongelmaan kuin ongelmaan. Tärkeintä, ja samalla parasta työssä, on ihmisten – niin asiakkaan kuin tiiminkin – kanssa yhdessä tekeminen.   Vapaa-ajalla Lassen löytää usein golfaamasta tai mökkeilemästä saaristosta. Myös ruoanlaitto kuuluu rakkaisiin harrastuksiin.

 

Lataa esite tästä!

Tutustu palveluihimme, joita tarjoamme kaikenkokoisille asiakkaille.