Tietoturvapalvelut

Tietoturva-palvelut

Autamme asiakkaitamme tietoturvan haasteissa. Tarjoamme ennaltaehkäisevät tietoturvapalvelut yritykselle pitkällä kokemuksella ja syvällä ammattitaidolla.

Tietoturvariskit tiedostava ja ennakkoon niihin varautunut on paremmassa turvassa

Ikävä tosiasia on, että verkkorikollisuus on valtava, maailmanlaajuinen bisnes. Voit välttää suurimmat hankaluudet olemalla tietoinen riskeistä ja varautumalla huolellisesti ennakkoon. Jotta tietoturvauhat jäisivät vain uhkakuviksi, on varmistettava, että yrityksen IT-ympäristö on suojattu asianmukaisesti jo ennen kuin mitään ikävää pääsee tapahtumaan.

Kokonaisvaltainen tietoturva sisältää käyttäjät toimistolla, etäkäyttäjät Suomessa ja ulkomailla. Erityisen tärkeänä osana on myös varautumis- ja eheytymissuunnitelma epätoivottujen tilanteiden kuten ryöstön varalle. 

Usein unohdetaan, että käyttäjäkoulutus on tärkeä osa tietoturvaa. VoiceLink auttaa käyttäjäkoulutuksessa, jotta käyttäjätaidot ovat turvallisella tasolla ja riskit voidaan minimoida.

Asiakkaanamme voit suhtautua tietoturva-asioihin rauhallisesti

Asiakkaanamme varmistut siitä, että työvälineesi ja tietoturvapalvelusi ovat aina ajan tasalla, eikä ympäristössä aktivoituva haittaohjelma tai tietovuoto pysäytä yrityksesi liiketoimintaa.  Pidämme huolen siitä, että saat tarpeitasi vastaavan turvatason ja oikein määritellyn suojauksen – niin tietovuotoja kuin palvelunesto- ja kyberhyökkäyksiäkin vastaan. 

Tietoturvapalvelumme ovat mukanasi kaikkialla ja kaiken aikaa. Jatkuvan seurannan ja kehittämisen vuoksi saat aina ajantasaista turvaa.

“Heidän palvelunsa on enemmän terveyden kuin sairauden hoitoa. He eivät tule usein mieleen, mikä on hyvä asia.”

Jussi Karppinen, CCO ja partneri, Kasvu Partners

Tietoturvapalvelu varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden nyt ja tulevaisuudessa

Mikään tietoturva ei ole 100 %:sta, koska asiat ympärillämme muuttuvat koko ajan. Tietoturvauhatkaan eivät pysy pitkään samanlaisina, vaan nekin muuttuvat jatkuvasti. IT-ympäristön suojaaminen onkin yritykselle jatkuva prosessi, ei koskaan kertaluontoinen korjaustoimenpide. Vastuu tietoturvasta on viime kädessä yrityksen johdolla.

Hyvin suojattua IT-ympäristöä voidaan pitää kuin vakuutuksena – siitä on hyötyä vain silloin kun se on hoidettu kuntoon ajallaan eli ennen kuin mitään tapahtuu.

Varautumalla hyvin ennakkoon, sekä laatimalla toiminta- ja palautumissuunnitelman pahimman varalle, voidaan varmistaa, että yrityksen elintärkeä data on turvassa myös tulevaisuudessa ja liiketoiminta pääsee jatkumaan tilanteessa kuin tilanteessa. Kun esimerkiksi tarpeeksi kattavasta varmuuskopioinnista on huolehdittu, voidaan varmistua siitä, että kaikki tärkeät tiedot ja IT-ympäristö saadaan palautettua.

Jätä tietoturva-asiat meidän huoleksemme! Varmistamme, että voit nukkua yösi rauhassa, kun kaikki mahdollinen yrityksesi tietojen suojaamiseksi on tehty.

Paranna tietoturvaa helposti ja hallitusti kanssamme

Kartoitamme IT-ympäristösi ja liiketoimintasi suojaustarpeet sisältäen mm. sisäverkon, pilven ja  laitteiden suojauksen sekä käyttäjien taitotason.

Teemme kattavan tietoturvasuunnitelman vastaamaan yrityksesi IT-ympäristön tarpeita. 

Suunnitelman avulla pysyt kärryillä IT-ympäristösi turvallisuudesta ja siellä tehdyistä päivityksistä.

Pidämme huolen siitä, että yrityksesi tietoliikenne on turvattu kaikkialla — koko ajan.​

Kartoitamme IT-ympäristösi ja määritämme parhaan tietoturvaratkaisun

Ennen tietoturvapalvelun käyttöönottoa kartoitamme kokonaisvaltaisesti yrityksesi tietoturvatarpeet. Kartoituksessa käymme läpi mm. sisäverkon ja pilven sekä laitteiden suojauksen tarpeet. Lisäksi haluamme ymmärtää liiketoimintaanne ja työtapojanne, jotta voimme tarjota ratkaisun, joka suojaa teitä kaikkialla ja kaiken aikaa.

Asiakkaanamme ymmärrät mitä tietoturvapalvelua ostat ja mitä ostamasi palvelu sisältää.

Patista palomuurisi töihin

Parhainkin palomuuri on hyödytön, jos sen vaikein tehtävä on vilkuttaa vihreää valoa. Jo perustoiminnallisuuksien käyttöönotto parantaa yrityksen tietoturvaa olennaisesti. Varmistamme, että palomuurisi toimii ja suojaa sinua tietoturvasuunnitelmasi mukaisesti.

Palvelumme turvaa yrityksesi tietoliikenteen hyödyntäen markkinoiden ylivoimaisesti kehittyneintä teknologiaa.

Tekemämme kartoituksen myötä voimme varmistaa, että palomuurisi ja muu tietoturvasi ovat sinulle riittävän kattavat. Voit rauhassa keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen ja jättää tietoliikenteesi turvaamisen meidän osaaviin käsiimme.

Kanssamme hyödyt syväosaamisemme tietotekniikan ja teknologian alalta sekä jatkuvan kehityksen tarjoamista mahdollisuuksista. VoiceLinkin asiakkaana tiedät, ettet putoa tietoturvan kehityksen kelkasta.

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Mitä tietoturvapalvelumme sisältää?

Me VoiceLinkillä autamme sinua tunnistamaan yrityksesi yksilölliset tietoturvatarpeet ja kehittämään IT-ympäristösi suojausta tämän päivän vaatimuksia vastaavalle tasolle. Laadimme yhteistyössä kanssasi modernin tietoturvasuunnitelman, jonka avulla ymmärrät, jalkautat ja johdat yrityksesi tietoturvakäytäntöjä yrityksesi lähtökohdista käsin.

Asiantuntijamme huolehtivat siitä, että yrityksesi saa käyttöönsä ajantasaiset, päivitetyt tietoturvaohjelmat ja tehokkaan nykyaikaisen suojauksen turvaamaan yrityksesi kallisarvoisia tietoja. Olemme aina tietoisia siitä, mitä IT-ympäristössäsi tapahtuu ja pystymme reagoimaan epäilyttävään toimintaan välittömästi.

Tarjoamme myös jatkuvan tietoturvakehityksen ja ylläpidon, jotta sinä voit rauhassa keskittyä omaan työhösi. Mahdollisten tietoturva- ja kyberuhkien varalle ja niistä palautumiseen tarvitaan aina suunnitelma, ja meidän työtämme on auttaa sinua siinä.

Palvelupaketteja kaiken kokoisiin tarpeisiin

S

Internet liittymä voi olla maksimissaan 100M/100M

Käyttäjiä 1–10 kpl

Samanaikaisia VPN yhteyksiä 10 kpl

M

Internet liittymä voi olla maksimissaan 200M/200M

Käyttäjiä 1–25 kpl

Samanaikaisia VPN yhteyksiä 25 kpl

L

Internet liittymä voi olla maksimissaan 500M/500M

Käyttäjiä 1–50 kpl

Samanaikaisia VPN yhteyksiä 50 kpl

XL

Internet liittymä voi olla maksimissaan 1GB/1GB

Käyttäjiä 1–75 kpl

Samanaikaisia VPN yhteyksiä 75 kpl

XXL

Internet liittymä voi olla maksimissaan 2GB/2GB

Käyttäjiä 1–150 kpl

Samanaikaisia VPN yhteyksiä 150 kpl

3XL

Internet liittymä voi olla maksimissaan 3GB/3GB

Käyttäjiä 1–250 kpl

Samanaikaisia VPN yhteyksiä 250 kpl

4XL

Internet liittymä voi olla maksimissaan 4GB/4GB

Käyttäjiä 1–500 kpl

Samanaikaisia VPN yhteyksiä 500 kpl

5XL

Internet liittymä voi olla maksimissaan 5GB/5GB

Käyttäjiä 1–750 kpl

Samanaikaisia VPN yhteyksiä 750 kpl

Voicelink DNS Turva

Voicelink DNS Turva suojaa kaikki yrityksen laitteet myös kotitoimistolla, torjumalla haitallisia verkkosivustoja sekä tietoturvahyökkäyksiä.

Taattua tietoturvaa paikasta riippumatta

Voicelink DNS Turva suojaa yrityksen laitteita ja varmistaa, että käyttäjät voivat työskennellä turvallisesti olinpaikastaan riippumatta. Voicelink DNS Turva on pilvipohjainen DNS-suodatukseen perustuva työkalu. Analysoimalla päivittäin 120 miljardia verkkotunnuspyyntöä, palvelu tunnistaa ja estää epäilyttävät sekä mustalistatut verkkotunnukset. Tekoälyn avulla se myös ennustaa tulevia hyökkäyksiä uusista lähteistä. Uudet ja nykyiset uhat havaitaan ja ohjataan pois automaattisesti, ja pyynnöt estetään ennakoivasti jo ennen yhteyden luomista. Eri sisältökategoroita sulkemalla, voit myös estää pääsyn tietyille sivuille tai applikaatioihin organisaatiosi laitteilla. 

Miksi valita Voicelink DNS Turva?

DNS-pohjainen
tietoturva

Voicelink DNS Turva käyttää DNS-suodatusta torjumaan haitallisia verkkosivustoja ja estämään pääsyn vaarallisille alustoille. Tämä auttaa suojaamaan organisaatiosi tietoja ja laitteita tehokkaasti.

Pilvipohjainen
ratkaisu

Palvelumme on pilvipohjainen, mikä mahdollistaa joustavan ja skaalautuvan tietoturvan. Voimme tarjota suojaa kaikille organisaatiosi laitteille, riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat. 

Tunnistettujen kalasteluhyökkäysten torjunta ja haittaohjelmasuojaus

Voicelink DNS Turva vie tietoturvan askeleen eteenpäin tarjoamalla tehokkaan suojan tunnistettuja kalasteluhyökkäyksiä vastaan. Lisäksi Voicelink DNS Turva tarjoaa kattavan haittaohjelmasuojan, joka estää haitallisten ohjelmien, virusten ja troijalaisten leviämisen organisaatiosi laitteille.  

Helppoa tietoturvaa

DNS Turva ei vaadi fyysisiä laitteita ja sen asennus hoituu Voicelinkin puolesta huomaamattomasti. Suojaa brändisi maine, liiketoiminnan jatkuvuus sekä tietosuoja Voicelinkin DNS-suojauksella. Tämän helpompaa tietoturva ei voi juuri enää olla. 

Keskustellaan

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Tilaa maksuton kartoitus

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Lataa tietoturvan checklist

Lataa esite tästä!

Tutustu palveluihimme, joita tarjoamme kaikenkokoisille asiakkaille.