Teams-puheliittymä

Yrityksen sisäinen tiimityöskentely ja yrityksen ulkoiset puhelut samaan käyttöliittymään.

Tutustu asiakkaisiimme

Kaikki puhelut samaan käyttöliittymään

Microsoft Teams toimii erinomaisesti etäpalavereissa ja yrityksen sisäisessä viestinnässä mahdollistaen mutkattoman kommunikoinnin ja tiimityön. VoiceLink parantaa tätä toimivuutta entisestään tarjoamalla mahdollisuuden liittää kaiken yrityksen viestinnän yhteen paikkaan. VoiceLinkin palvelun avulla yleisestä puhelinverkosta tulevat puhelut voidaan nyt yhdistää samaan käyttöliittymään yrityksen sisäisen viestinnän kanssa. Se on helppoa!

Onko sinulla jo käytössä Microsoft Teams-sovellus?

VoiceLink yhdistää yleisestä puhelinverkosta tulevat puhelut yrityksenne työntekijän matkapuhelimeen tai kaikille jo tuttuun Teams-sovellukseen. Työntekijät voivat näin hoitaa kaiken kommunikoinnin tehokkaasti yhdessä paikassa – käytettävästä laitteesta tai sijainnista riippumatta.

Soita kaikille ja kaikkialle laitteesta riippumatta VoiceLinkin Teams-puheliittymän avulla.

VoiceLink yhdistää yrityksesi nykyiset lankanumerot/puhelinnumerot ja Microsoft Teams:n toimivaksi ratkaisuksi, jossa myös matkapuhelimet/älypuhelimet ovat mukana. Voit siis käyttää nykyisiä lanka- ja puhelinnumeroitasi tai ottaa uudet numerot Teamsin käyttöön.

Anna tiimillesi pääsy kaikkiin tarvittaviin tietoihin suoraan Microsoft Teamsissa. Hallitse kaikkia keskusteluja, tiedostoja ja työkaluja yhdestä paikasta. Nauti välittömästä pääsystä SharePointiin, OneNoteen, PowerBI: hen ja Planneriin äläkä hukkaa työntekijöiden aikaa.

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle paras ratkaisu.

Eikö sinulla ole vielä Microsoft Teams:ia käytössä, mutta haluat siirtyä siihen?

VoiceLinkiltä saat sinulle räätälöidyn Microsoft Office365-pilvipalvelun, joka tekee työnteosta sujuvaa. Työvälineet ja yhteydenpito hallittavasti yhdestä paikasta aina saatavilla, ajan tasalla ja turvassa, olivatpa työntekijäsi sitten toimistolla, kotona, työmatkalla tai vaikkapa mökillä. VoiceLink tarjoaa puheluiden saumattoman intergraation Microsoft Teams- ja Office 365-ympäristöön.

Microsoft Teams on loistava työkalu etätyöhön, sillä se tuo chatit, sisällöt, ihmiset, työkalut ja nyt myös puhelut kätevästi yhteen alustaan riippumatta siitä, missä työntekijät, asiakkaat, tiimit tai kumppanit fyysisesti ovat.

Miksi VoiceLinkin
Teams-puheliittymä kannattaa?

  • Puhelut yrityksen numerosta etätoimistolta tai mistäpäin maailmaa tahansa.
  • Kaikki puhelut haluamallasi laitteella Teams-sovelluksen kautta.
  • Ei erillisiä puhejärjestelmiä / mobiilivaihteita, kaikki puhelut yhdestä paikasta.
  • Teams-sovelluksessa yrityksen sisäisten ja ulkoisten puheluiden soittaminen ja vastaaminen mihin tahansa numeroon ympäri maailman.
  • Säästöjä yrityksen kotimaan- ja ulkomaanpuheluihin nykyaikaisesti Teams:n avulla.
  • Loistava äänen laatu, missä ikinä kumppanisi ovat.
  • Oma tavoitettavuustilasi määrittäminen ja muiden tavoitettavuuden näkeminen sovelluksesta.
  • Eri tiimeille oma ryhmä ja kutsunumerot.
  • Puhelujonojen hallitseminen.

Keskustellaan lisää!

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Lataa esite tästä!

Tutustu palveluihimme, joita tarjoamme kaikenkokoisille asiakkaille.