Kiekko-Espoo ja IT-alan palveluyritys Global VoiceLink GVL Oy yhteistyöhön

VoiceLinkin arvot ja työtapa, jossa pelataan asiakkaan kanssa samaan maaliin, ovat linjassa Kiekko-Espoon tavassa toteuttaa arkea ja toimintaa. VoiceLink on täynnä rehtejä ja helposti lähestyttäviä tyyppejä, joille asiakkaan palveleminen on luonteva osa omaa roolia- teki sitten töitä myynnin, asennuksen tai teknisen kehittämisen puolella. Kaikki edellä mainittu luo mahtavat puitteet toteuttaa yhteistyötä nyt ja tulevaisuudessa ja olemme innoissamme tästä uudesta kumppanuudesta, kertoo Kiekko-Espoon toimitusjohtaja Aku Kallonen.

VoiceLink hakee Kiekko-Espoon kanssa tehtävän yhteistyösopimuksen avulla tunnettuutta, mutta ennen kaikkea lisää kasvua. Tähän mielestämme Kiekko-Espoo on paras kumppani meille. Kiekko-Espoolla on jääkiekossa pitkät perinteet, loistava juniorityö ja aivan mahtava tarina meneillään. Kiekko-Espoon tarinaa seuraa koko Suomi ja tässä tarinassa haluamme ehdottomasti olla mukana, kertoo VoiceLink:n Myynti – ja Markkinointijohtaja Sami Baggström.

Kokonaisvaltainen IT-palveluntuottaja

Tarjoamme yrityksellesi tuotteita ja palveluita, jotka ovat ansainneet ensin oman luottamuksemme. Luottamus on yksi toimintamme tärkeimmistä arvoista. Tiimipelaajina varmistamme, että yrityksesi laitteet toimivat optimaalisesti sekä järjestelmien käyttäjät ja ylläpitäjät saavat aina tarvitsemansa tuen oikeaan aikaan ja nopeasti. www.voicelink.fi – vain toimiva IT on edullinen

Lataa esite tästä!

Tutustu palveluihimme, joita tarjoamme kaikenkokoisille asiakkaille.