Moderni esitystekniikka mahdollistaa tehokkaan tiimityön 

Neuvotteluhuoneet, kokoustilat, auditoriot ja erilaiset koulutusympäristöt edellyttävät toimivaa esitystekniikkaa. Helppokäyttöinen ja toimiva esitystekniikka tehostaa työtä ja parantaa tiimityön tuloksia. Modernit ratkaisut auttavat myös esittäjää yleisön kiinnostuksen ylläpitämisessä.

Modernien esitys- ja neuvottelutyökalujen hyödyntäminen esitystekniikassa

Modernien työkalujen avulla voit mm. pitää aivoriihiä visuaalisten luonnoslehtiöiden avulla, jakaa sisältöä langattomasti, pitää laadukkaita etäkokouksia tai käyttää pilvessä olevia tiedostoja. Tyylikäs Sufrace Hub 2s on hyvä esimerkki modernista esitystyökalusta.  Surface Hub 2S sopii mihin tahansa työtilaan, sillä siinä on akku ja voit siirtää sitä neuvotteluhuoneesta toiseen liikuteltavan jalustan ansiosta. Esimerkiksi voit pitää arkikäytössä Sufrace Hub 2s:ää avokonttorissasi ns. Idea-tauluna ja kun sille on tarve, voit siirtää sen neuvotteluhuoneeseen presentaation esittämiseksi.   

Kosketusnäyttöjen ja modernien neuvottelutyökalujen hyödyntäminen vie etäpalaverin kokemuksen uudelle tasolle

Osa työporukasta kotona ja osa toimistolla? Modernien työkalujen avulla varmistetaan koko tiimin jäsenten näkyminen ja kuuluminen etäpalaverien aikana.  Kosketusnäytön, laadukkaiden etäpalaverityökalujen ja Microsoft 365 –sovelluksien avulla, voit osallistaa tiimiäsi kokoukseen entistä paremmin, olivat he sitten kanssasi toimistolla tai etänä. Helppokäyttöiset ominaisuudet antavat tilaa ideoida, työstää ja edistää työtehtäviä tiimisi kanssa, eikä aikaasi kulu turhaan esitystekniikan kanssa säätämiseen. Toimiva esitystekniikka tarjoaa parempia kokemuksia ja parempia tuloksia. 

Pyydä tarjous Surface Hub 2s:ta

Modernia esitystekniikkaa voi olla myös infonäytöt toimistolla

Digitaaliset infonäytöt eli niin sanotut “info tv –ratkaisut” tarjoavat helpon ja interaktiivisen boostin yritysesi viestintään. Infonäyttöjä voidaan mm. käyttää sisäisen tiedottamisen tehokeinona, sillä sähköpostit hukkuvat helposti sähköpostitulvaan. Infonäytöiltä tärkeät tiedotteet eivät jää huomaamatta, kun viesti tuodaan esille helposti ymmärrettävässä ja visuaalisesti selkeässä muodossa.  

Pyydä tarjous info-tauluista yrityksellesi

Toimivan esitystekniikan lisäksi mieti näitä ennen kokousta

Muutama ajatus, joita sinun kannattaa miettiä ennen kokouksen järjestämistä. Lista on rakennettu IDOARRT-mallin pohjalta:

  • Intention eli kokouksen tarkoitus – miksi ihmiset ovat kerääntyneet yhteen.

  • Desired Outcomes eli halutut tavoitteet – mitä halutaan saavuttaa ennen palaverin loppua.

  • Agenda eli aikataulu – millä tavoin ja missä aikaikkunassa päästään kohti tavoitetta.

  • Roles eli kokouksen roolit – mikä on eri osallistujien roolitus palaverissa? Näitä voi olla esim. kirjuri, fasilitaattori, esittäjä.

  • Rules eli minkälaisia sääntöjä palaverissa on –  esimerkiksi saako läppäreitä tai puhelimia käyttää kokouksen aikana.

  • Time eli kokouksen kesto – miten kauan palaveri kestää ja kuinka usein sen aikana pidetään taukoja.

IDOARRT-mallia voi hyödyntää palaverin suunnittelun työkaluna tai tarkistuslistana palaverin alussa.

Tehokkaampia palavereita esitystekniikalla ja hyvällä suunnitelmalla

Toimiva esitystekniikka tarjoaa osallistujille parempia kokemuksia, tehostaa työtä, ja sen myötä tuottaa parempia tuloksia.  Modernien työkalujen avulla varmistetaan koko tiimin jäsenten näkyminen ja kuuluminen etäpalaverien aikana.  Digitaaliset infonäytöt tarjoavat helpon ja interaktiivisen tehokeinon yritysesi viestintään.  IDOARRT-mallia voi hyödyntää palaverin suunnittelun työkaluna tai tarkistuslistana palaverin alussa.

Marko Nousiainen

Marko Nousiainen

(09) 41 500 510
marko.nousiainen@voicelink.fi

Lataa esite tästä!

Tutustu palveluihimme, joita tarjoamme kaikenkokoisille asiakkaille.