Teams korvaa Skypen

Yrityksille on annettu kaksi vuotta aikaa siirtää viestintänsä Teamsiin ja nyt tämä aika alkaa tulla päätökseensä. Skype for Business poistuu toiminnasta kokonaan heinäkuussa 2021. Tässä blogissa kerromme miksi Teams kannattaa ottaa käyttöön jo tänään ja millaisia lisäosia Teamsiin on saatavilla. 

Teams - modernin viestintäympäristön viestintä ohjelma

Modernissa työympäristössä viestintäohjelmien rooli muuttuu. Sisäinen viestintä siirtyy pois sähköpostista ja siitä tulee ulkoisen viestinnän välineTeams on ainutlaatuinen käyttöliittymä, jolla vuorovaikutuksen tehokkuus nostetaan seuraavalle tasolle. Tästä kehityksestä ei yksikään yritys halua tippua pois.

Mitä kaikkea Teams mahdollistaa?

  • Merkitsemällä käyttäjiä @-merkillä tiedonkulku nopeutuu ja siitä tulee avoimempaa. Teamsissä voit viestiä ja soittaa ryhmissä tai yksityisissä chatissa.  
  • Voit aikatauluttaa helposti Teams Meeting -kokouksia kalenterinäkymän kautta ja aloittaa keskustelun aiheesta Meetingin työtilassa jo ennen tapahtuman alkamista. 
  • Teamsin kautta pääset käsiksi tiedostoihin, jotka sijaitsevat joko yrityksen SharePointissa tai omassa henkilökohtaisessa OneDrivessa. 
  • Tiedostoja voi muokata suoraan Teamsistä käsin, eikä tarvitse avata erikseen Wordia, PowerPointia tai Exceliä. Muutokset tallentuvat tiedostoon automaattisesti ja useampi henkilö voi muokata tiedostoa samanaikaisesti. Samalla parannat versiohallintaa huomattavasti! 
  • Eri ryhmien kanaviin saadaan liitettyä lisäosina tiedostoja, web-sivuja tai ohjelmia kuten Planner projektinhallintaa varten. 
  • Yrityksen tiedotustilaisuudet voidaan pitää Teams Meeting Live -tapahtumana ja ne voidaan kätevästi tallentaa ja tarjota katseltavaksi Streamin kautta.  

Työskentely muuttuu siis kokonaisuudessaan huomattavasti tehokkaammaksi, kun kaiken voi hoitaa saman näkymän kautta. 

Uusia ominaisuuksia – VoiceRec for Teams ja Teams-puheliittymä

Teams-puheliittymän avulla saat tuotua puhelinominaisuudet Teamsiin. Voit siis hoitaa kaikki puhelusi haluamallasi laitteella Teams-sovelluksen kautta. Ja säästää yrityksen kotimaan- ja ulkomaanpuheluissa Teams:n avulla. Lisäksi voit Määrittää Oman tavoitettavuustilasi ja hallita Puhelujonoja. 

VoiceRec for Teams avulla voit tallentaa Teams– puhelut yrityskohtaisesti yhteiseen, helposti jäsenneltävään arkistoon, joka huolehtii tallenteiden pitkäaikaisesta säilymisestä ja niiden vaivattomasta käyttämisestä. 

Ota yhteyttä niin me varmistamme, että kaikki neuvottelulaitteesi sopivat yhteen Teamsin kanssa ja, että yrityksesi videoneuvottelut sujuvat jatkossakin vaivattomasti. 

Kim Dannholm

Kim Dannholm

(09) 41 500 575
kim.dannholm@voicelink.fi

Lataa esite tästä!

Tutustu palveluihimme, joita tarjoamme kaikenkokoisille asiakkaille.