Voice Rec for Teams – uusi ja ainutlaatuinen palvelu Euroopassa

VoiceLink tuo markkinoille täysin uuden ja innovatiivisen palvelun, joka tallentaa Teams-puhelut yrityskohtaiseen ja helppokäyttöiseen arkistoon.

Microsoft Teams -pilvipalvelussa järjestettyjä verkkopuheluita ja -kokouksia on myös tähän asti pystytty tallentamaan, mutta rajoitetuin menetelmin. Äänite on tallentunut nauhoittajan omaan OneDriveen eikä arkistointimahdollisuutta ole ollut.

Teams-puhelut varmaan talteen yritykselle VoiceRec for Teams -palvelulla

VoiceRec for Teams on yrityksen yhteinen Teams-puheluiden tallennin- ja arkistointijärjestelmä, jonka avulla voi äänittää laadukkaasti kokouksia ja käyttää tallenteita kätevästi yrityksen sisällä mm. tiedon jaossa tai koulutustarkoituksissa. VoiceRec-tallenteet ovat nopeasti löydettävässä helppokäyttöisestä arkistosta. Tallenteet ovat nimenomaan yrityksen yhteisessä käytössä eivätkä näin tallennu käyttäjän henkilökohtaiseen arkistoon. 

Miten se eroaa ns. perinteisestä nauhurista?

  • Nauhoitteet arkistoidaan automaattisesti yrityksen sisäiseen helppokäyttöiseen arkistoon, josta tietyn tallenteen hakeminen tai eteenpäin lähettäminen onnistuu nopeasti.
  • Arkistosta pystyy tehdä hakuja mm. aiheen, päivän tai osallistujien mukaisesti.
    –> Esimerkiksi, jos et pääse osallistumaan palaveriin, löydät palaverista nauoitteen helposti yhteisestä arkistostanne.
  • Säilytys tapahtuu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen eli GDPR:n mukaisesti.

Entä miten se eroaa Teamsin omasta nauhoituksesta?

Suurin hyöty, joka tulee VoiceRec:n mukana on helppokäyttöinen arkistointijärjestelmä. Teamsin nauhoitukset tallentuvat kokouksen järjestäjän omaan OneDriveen, kun taas VoiceRec mahdollistaa tallentamisen suoraan yhteiseen arkistoon, jossa nauhoitteet ovat kaikkien käytettävissä. Lisäksi jokainen Teams-puheluun osallistuva voi nauhoittaa kaikki ne puhelut, joissa itse on mukana. 

Alla vertaamme VoiceRec for Teams -palvelun ominaisuuksia Microsoft Teamsin perusominaisuuksiin:

”Käyttöliittymä on hyvin selkeä, ja jokainen osaa sitä varmasti käyttää. Tallenteiden eteenpäin lähettäminen onnistuu hyvin nopeasti, kun ei enää tarvitse pelata eri linkkien kanssa” Baggström painottaa.

Kenelle VoiceLinkin lanseeraama VoiceRec for Teams sopii?

Kaikille, jotka haluavat tallentaa Teams- puhelut yrityskohtaisesti yhteiseen, helposti jäsenneltävään arkistoon, joka huolehtii tallenteiden pitkäaikaisesta säilymisestä ja niiden vaivattomasta käyttämisestä.

Tämä artikkeli on kirjoitettu Voice Rec for Teams -palvelun avulla nauhoitetusta tapaamisesta, jossa asiantuntijat keskustelivat sen ominaisuuksista ja hyödyistä.

Sami Baggström

Sami Baggström

(09) 41 500 574
sami.baggstrom@voicelink.fi

Lataa esite tästä!

Tutustu palveluihimme, joita tarjoamme kaikenkokoisille asiakkaille.