VoiceLink aloittaa konesaliyhteistyön Ficolon kanssa

IT-palveluita ja laitteita asiantuntevalla otteella tarjoava VoiceLink siirtyy uusiin, moderneihin konesalitiloihin Ficolon Vantaan The Airiin.

”Saimme hienon tilaisuuden siirtyä uuteen ja vihreämpään teknologiaan. Ficolo tapa toimia sopii mainiosti meidän ideologiaan. Olemme uusineet koko infran uuteen saliin, jonka johdosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa ja kustannustehokkaampaa palvelua. Tämä on ilman muuta hyvä uutinen myös VoiceLinkin palveluiden turvallisuuden ja saatavuuden kannalta”, kommentoi VoiceLinkin CTO Marko Tarvainen.

Energiatehokkailla konesaliratkaisuillaan mainetta kerännyt Ficolo on rakennattanut Helsingin alueelle jo kolmannen konesalin, jonka hukkalämpö ohjataan Vantaan Energian kaukolämpöverkkoon. Ficolo on Cloud Delivery-palveluihin erikoistunut data- ja pilvipalvelukeskus yritys ja on yksi pohjoismaiden johtavista colocation tarjoajista.

VoiceLinkin datakeskukset siirtyivät Ficololle marraskuussa 2020.

“The Airiin on tuotu merkittävästi uutta teknologiaa, jota muualla Suomessa ei ole vielä käytössä. ” Kertoo Ficolon Chief Commercial Officer Kim Gunnelius. Uuteen teknologiaan kuuluu mm. täysin ilman vettä toimiva palveluja suojaava kohdesammutus, ja CECC yksiköitä (Combined Energy and Cooling Cells), jotka huolehtivat sähkön saannista ja jäähdytyksestä energiatehokkaasti. The Air käyttää 100 % vihreää energiaa. Laitteiston tuottama hukkalämpö otetaan talteen ja ohjataan Vantaan Energian kaukolämpöverkkoon.

Pystymme vastaamaan markkinan tuomiin haasteisiin paremmin ja tarjoamaan asiakkaillemme parempia palveluita konesalista. Tietoturva on huipussaan ja sen merkitys kasvaa enstisestään, uusi teknologia apunamme, arvot vihreästä teknologista ovat meidän puolellamme. Tämä kokonaisuus on erittäin tervetullut muutos palveluiden portfolioomme, VoiceLinkin Myynti – ja Markkinointijohtaja Sami Baggström.

Marko Tarvainen

Marko Tarvainen

(09) 41 500 530
marko.tarvainen@voicelink.fi

Lataa esite tästä!

Tutustu palveluihimme, joita tarjoamme kaikenkokoisille asiakkaille.