VoiceLinkin & Digikuun koulutukset 2021

28.9 Oman työn hallinta, miten saa enemmän aikaan vähemmällä

Klo. 9:00 -11:30

Koulutus on tarkoitettu jokaiselle, joka tunnistaa, että oman työn johtamisessa ja hallinnassa olisi vielä kehitettävää tai haluaa vähentää työstressiä. Myös esimiehille ja johtajille, joiden tehtävinä on valmentaa muita organisaatiossa onnistumaan ja auttaa selviytymään työarjesta.

OneNoten tehtävä on tukea omaa työtä. Koulutuksesta saat käytännön läheisiä ja konkreettisia vinkkejä siihen, miten pääset alkuun OneNoten kanssa, miten käytät OneNotea monipuolisesti ja saat enemmän aikaan vähemmällä.

26.10. Teams asiakkaidenhallinnassa, miten asiakkuuksia hoidetaan Teamsin avulla

Klo. 9:00 -11:30

Koulutus on tarkoitettu organisaatiolle, joka miettii miten asiakkuudet ja asiakkaat saataisiin paremmin hallintaan ja henkilöille, joilla kiinnostaa Teamsin monipuolinen käyttö osana organisaation ydinprosesseja.

Koulutuksessa opit oikean esimerkin kautta, miten Teams saadaan toimimaan asiakkuuden hallinnan alustana, jolloin erillistä CRM-ratkaisua ei välttämättä tarvita. Koulutuksen jälkeen osaat hyödyntää Teamsia niin, että hommat pysyy hallinnassa ja ylimääräinen varmistaminen ja materiaalien kysyminen asiakkaiden ympärillä loppuu. Koulutus on käytännönläheinen, saat konkreettisia vinkkejä ominaisuustykityksen sijaan.

9.11. Microsoft 365 tutuksi!

Klo. 9:00 -11:30

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Microsoft 365:n mahdollisuuksista ja oman tekemisen kehittämisestä sen avulla. Koulutus on myös erityisen hyödyllinen henkilöille, joiden vastuulla on oman organisaation M365 käytön kehittäminen tai IT:lle, joka haluaa tietää miten lisenssejä hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla.

Koulutuksen jälkeen osaat hyödyntää Microsoft 365 -sovelluksia parhaalla mahdollisella tavalla ja tutustut erityisesti niihin, jotka jäävät usein parrasvaloissa paitsioon. Konkreettisten vinkkien ja käyttötapausten avulla osaat hyödyntää erilaisia ominaisuuksia ja palveluita laajemmin niin, etteivät lisenssit ole vajaakäytöllä ja et maksa ominaisuuksista, joita ei osata hyödyntää.

23.11. Windows 10 tehokäyttöön! Käyttövinkkejä laidasta laitaan joiden avulla säästyy aikaa ja vaivaa.

Klo. 9:00 -11:30

Koulutus on tarkoitettu kenelle tahansa, joka on käyttänyt pidempään tai lyhyemmän aikaa Windows 10.

Moni käyttää Windows 10 päivittäisessä työssään, harva on koskaan kuullutkaan mitä kaikkea sillä voikaan tehdä. Koulutuksessa saat paljon vinkkejä, miten hyödyntämällä Windows 10 monipuolisia, harvemmin hyödynnettyjä ominaisuuksia saa säästettyä aikaa ja tehtyä asioita helpommin.

Opit konkreettisia vinkkejä mm. seuraavista asioista:

• Keskeytyksien hallinta ja ilmoitusasetukset

• Fiksut toiminnot ikkunoiden järjestelyyn ja käsittelyyn

• Tehokäyttäjän hakuvinkit, miten hausta saa enemmän irti

• Pieniä ja isompia käyttövinkkejä, joilla käytöstä saadaan sujuvampaa

• Pikanäppäimet ja näppäinoikotiet

• Kuvakaappaukset ja kuvien kanssa toimiminen, millaisia vinkkejä siihen liittyy

• Ulkoasun määrittäminen ja asetusten mukauttaminen omiin mieltymyksiin

• Virtuaaliset työpöydät (Virtual Desktops) ja niiden hyödyntäminen omassa arjessa

• Paljon paljon paljon muita vinkkejä ja konkreettisia ideoita käyttöön!

14.12.2021: Teams ja Fiksu kokoustaminen!

Klo. 9:00 -11:30

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka osallistuvat ja/tai järjestävät Teams kokouksia työssään.

Tässä koulutuksessa opitaan virtuaalisen kokoustamisen parhaat käytännöt. Kokoustamisen täytyy olla sujuvaa, tehokasta ja fiksua kaikille osallistujille. Koulutuksessamme saat vinkit, joilla onnistut aina!

Ilmoittaudu mukaan myynti@voicelink.fi

KOULUTUKSEN HINTA: 129 EUROA + ALV 24%/YRITYS. SAMALLA HINNALLA KOKO ORGANISAATIO MUKAAN!

Ilmoittautuminen on mahdollista perua kuluitta viikko ennen koulutusta, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Olethan tällaisessa tilanteessa yhteydessä meihin.

Picture of Sami Baggström

Sami Baggström

(09) 41 500 574
sami.baggstrom@voicelink.fi

Lataa esite tästä!

Tutustu palveluihimme, joita tarjoamme kaikenkokoisille asiakkaille.