IT = Ihailtavan tehokas

Jokerit ja Helsinkiläinen IT-alan yritys VoiceLink yhteistyöhön. VoiceLink hakee Jokereiden yhteistyösopimuksen avulla tunnettuutta, mutta ennen kaikkea lisää kasvua.

VoiceLink pelaa kanssasi samaan maaliin! 

Kokonaisvaltainen IT-palveluntuottaja

Kun kysymys on IT-palveluista ja -ylläpidosta, yrityksesi tiloissa tarvittavasta esitystekniikasta, tietoturvaratkaisuista tai Microsoftin tuotteista, olemme paras valinta kumppaniksesi. Palvelumme on hinnoiteltu läpinäkyväksi, eikä sinua asiakkaanamme taklata alkumetreillä vaikeilla tietoteknisillä termeillä eikä sopimusehtojen monimutkaisuudella. Teemme ostamisen ja laitteiden käytön niin helpoksi kuin mahdollista. 

Tarjoamme yrityksellesi tuotteita ja palveluita, jotka ovat ansainneet ensin oman luottamuksemme. Luottamus on yksi toimintamme tärkeimmistä arvoista. Tiimipelaajina varmistamme, että yrityksesi laitteet toimivat optimaalisesti sekä järjestelmien käyttäjät ja ylläpitäjät saavat aina tarvitsemansa tuen. 

Tiesitkö että laitteet voi myös ostaa palveluna?

Leasing-rahoitus on tuttu tapa rahoittaa yritysten isommat investoinnit omaksi ostamisen sijasta. Laitteiden hankinta kiinteällä kuukausihinnalla yleistyy vauhdilla, sillä hankintamallilla on etuja, joita muut mallit eivät tarjoa.

Laitteiden ostaminen sitoo yrityksesi pääomaa varsinaisen liiketoiminnan kehityksestä, ja leasing-mallissa kuukausierän hintaa nostavat vakuutusmaksut ja korkokulut. Palvelumallissa maksat ennakkoon sovitun kuukausihinnan, joka sisältää esiasennetut laitteet ja päivitykset. Sopimuskauden päättyessä toimitamme uudet laitteet hyvissä ajoin. Huolehdimme vanhojen laitteiden tyhjentämisestä ja kierrätyksestä asianmukaisesti ja turvallisesti.

Palveluna ostetut laitteet helpottavat IT-budjetointia eikä piilokuluja pääse syntymään. Tietojen tyhjennys laitteista ei jää vastuullesi eikä yrityksesi arka data päädy vahingossakaan vääriin käsiin.

Huolehdimme IT-järjestelmäsi toimivuudesta

Mitä laajempi ja monimutkaisempia IT-järjestelmäsi on, sitä useammin tukea vaativia tilanteita yleensä syntyy. Pahimmassa tapauksessa vikatilanne lamauttaa koko yrityksen toiminnan.

IT-ylläpitopalvelumme soveltuu kaikille yrityksille koosta ja tarpeesta riippumatta. Palvelupaketeistamme voit valita yrityksellesi sopivan palvelutason kiinteällä hinnoittelulla. Huolehdimme ennakoivasti IT-ympäristösi tilasta, mikä myös vähentää virhetilanteita.

Käyttäjäkohtaisella IT-tuella varmistat henkilöstöllesi nopean avun yhdeltä palvelutiskiltä. Käyttäjäkohtaisen tuen kuukausihinta on alk. 12,50 € / käyttäjä. Eikä käyttäjän tarvitse enää arpoa eri palveluntarjoajien Help Desk -palveluiden välillä.

Tue liiketoimintaasi keskittämällä IT-hankinnat ja -palvelut

Kun keskität tarvitsemasi IT-hankinnat ja -palvelut yhdelle toimijalle, järjestelmän hallinta ei pirstaloidu ja IT-kumppanillasi on hyvä kokonaiskuva (järjestelmästä, laitteiden elinkaarista, ohjelmistokäytöstä ja – tarpeista sekä muista IT-ympäristön kehityskohteista. Lupaamme omalta osaltamme, ettei IT ole pullonkaula liiketoimintasi kehittämiselle.

Ymmärrämme kuitenkin, ettei keskittäminen ole aina vaihtoehto. Palvelemme sinua kaikissa IT-tarpeissa – ota kaikki tehot irti huipputiimistämme!

Myyntimme palvelee p. 09 41 500 510myynti@voicelink.fi

Sami Baggström

Sami Baggström

(09) 41 500 574
sami.baggstrom@voicelink.fi

Lataa esite tästä!

Tutustu palveluihimme, joita tarjoamme kaikenkokoisille asiakkaille.