WatchGuard -tietoturvaratkaisut

WatchGuard on maailmainlaajuinen markkinajohtaja pk-yrityksille suunnatuissa tietoturvaratkaisuissa, sekä lukuisien palkintojen voittaja. WatchGuard valmistaa luokkansa parhaita tietoturvaratkaisuja, joista löytyy juuri oikea tuote kaikenkokoisille yrityksille. Olemme WatchGuardin eksperttikumppani, joka osaa valita sopivan ratkaisun kaikenlaisiin tietoturvatarpeisiin.

Tietoliikenteen merkitys päivittäisessä työteossa on kasvanut ja tulee kasvamaan. Valtaosa työskentelystä vaatii verkkoa ja yhteyksiä erilaisiin pilvipalveluihin. Työn tuottavuus on voitava taata. Katkokset sähköpostiliikenteessä, verkossa tai ohjelmien käytössä tuovat isoja kustannuksia yritykselle. WatchGuardin kahdennetulla tietoturvaratkaisulla taloudelliset menetykset pysyvät poissa. Jos toisen laitteen toiminta jostain syystä estyy (päivitys, rikkoutuminen tms.), niin toinen laite pitää huolen verkkoliikenteestä ja toimivuudesta.

WatchGuard Dimension -hallintapaneelilla johto ja it-vastaava voivat määrittää erilaisia käyttäjäprofiileja, joilla on erilaiset oikeudet käyttää verkkosivustoja ja ladata sisältöä. Verkkoa liikaa kuormittavien sovellusten, sosiaalisen median ja sopimattomien sivustojen käyttö on säädeltävissä. It-vastaava näkee verkon tilan, toimintojen vaikutuksen verkon kuormitukseen sekä reaaliaikaisen uhkakartan. Johto voi valvoa työn tehottuutta seuraamalla henkilöstön verkkoliikenneraportteja. WatchGuard-tietoturvaohjelmistoissa on ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ehdottoman ykkösen luokassaan.

WatchGuard RED (Reputation Enabled Defense) mainetietokanta huolehtii, että työntekijät eivät pääse viruksien valtaamille web-sivustoille. WatchGuard IPS (Intrusion Prevention Service) on tunkeutumisenestopalvelu, joka havaitsee verkkohyökkäykset. APT Blocker (Advanced Persistent Threat) on vaikeimmin torjuttaviin nk. 0-päiväuhkien torjuntaan kehitetty, potentiaalin uhan käyttäytymisen tunnistamiseen pohjautuva virtuaalisuojaus. Langattoman verkon käyttö yleistyy jatkuvasti ja sen kuuluvuusaluetta on vaikea rajata, sillä verkko saattaa ulottua myös toimitilojen ulkopuolelle. Suojaamaton langaton verkko mahdollistaa ulkopuolisten pääsyn tarkastelemaan verkon liikennettä ja verkossa liikkuvaa dataa. WatchGuard tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää kehittyneen palomuurin ominaisuuksia myös langattoman verkon hallintaan.

Marko Nousiainen

Marko Nousiainen

(09) 41 500 510
marko.nousiainen@voicelink.fi

Lataa esite tästä!

Tutustu palveluihimme, joita tarjoamme kaikenkokoisille asiakkaille.