Teams-puhelinjärjestelmä tuo yhteen ohjelmaan etäpalaverit ja kaikki yrityksen puhelut

Mikä on puhelinjärjestelmä?

Uudenlaisen Teams-puhelinjärjestelmän avulla voit hoitaa kaikki puhelut kätevästi Microsoft Teams -ohjelman kautta, niin tietokoneella, kuin applikaationkin avulla puhelimellasi. Et tarvitse erillisiä mobiilivaihteita, vaan saat hallittua kaikkia puheluita, sekä sisäisiä että ulkoisia, samasta paikasta, olitpa sitten työpaikalla, etätoimistolla, mökillä tai ulkomailla. Tämä tarkoittaa sitä, että Teams-puheliittymällä saat kätevästi yhteen ohjelmaan etäpalaverit, yrityksen sisäisen viestinnän sekä yleisestä puhelinverkosta tulevat puhelut.

Teams-puheliittymä on uuden ajan puhelinjärjestelmä

Useissa yrityksissä asiakastyötä tekevillä työntekijöillä on käytössään puhelimet ja tavalliset puhelinliittymät. Harvoissa yrityksissä on käytössä puhelinjärjestelmä tai puhealusta, jonka avulla puheluiden hallintaa voidaan helpottaa. Tämä tarkoittaa sitä, että yritys voi saada huomattavan etulyöntiaseman kilpailijoihinsa nähden ottamalla puheliittymän käyttöönsä.

Ihmiset ovat tänä päivänä malttamattomia ja haluavat saada kaiken mahdollisimman nopeasti. Siksi yritykselle on erittäin tärkeää olla saavutettavissa. Jos asiakas soittaa, eikä työntekijä ehdi vastata puhelimeen, asiakastyytyväisyys laskee tai pahimmillaan asiakkaasi saattaa kääntyä vastaamattoman puhelun jälkeen kilpailijasi puoleen.

Voit olla paremmin asiakkaiden saavutettavissa, kun käytössäsi on uudenlainen Teams-puhelinjärjestelmä. Sen avulla voit ohjata puhelut siirtymään muille, mikäli et itse pysty vastaamaan niihin, toisin kuin tavallisissa puhelinliittymissä. Näin voit välttää asiakkaiden menettämisen. Lisäksi asiakastyytyväisyys paranee, kun asiakkaan ei tarvitse tavoitella yritystä montaa kertaa.

Teams-puhelinjärjestelmä on tämän päivän ratkaisu kaikenlaisiin puheluihin tutusta Microsoft-tuoteperheestä. Jos käytössäsi on jo vaikkapa Excel, Outlook, Teams, Planner ja Sharepoint, miksi et hoitaisi kaikkia yrityksen puheluita samalla vaivattomasti ja edullisesti Teams-puhelinjärjestelmän avulla? Lisäksi Teams-puhelinjärjestelmässä on itsessään kattava raportointi, joten sinun ei tarvitse hankkia erillistä raportointijärjestelmää

Uudenlainen Teams-puhelinjärjestelmä erottuu myös edullisuudellaan

Se on halvempi kuin muut vastaavat järjestelmät. Me hoidamme sertifioituna Microsoft-partnerina yrityksellesi koko prosessin alusta loppuun. Teams-puhelinjärjestelmän hinta VoiceLinkillä koostuu:

  • räätälöidyn käyttöönoton kustannuksista 200–1100 €

  • puhealustasta (alle 100 käyttäjää 75 €/kk (yli 100 käyttäjää tapauskohtaisesti)

  • Microsoftin lisenssistä 6,75 €/käyttäjä/kk, Microsoftin hinnaston mukaisesti

Mitä ottaa huomioon puhelinjärjestelmän käyttöönotossa

Mikäli yrityksesi tavoittelee tuottavuutta, käytettävyyttä ja tavoitettavuutta, kannattaa vanhan puhelinjärjestelmän sijaan valita uudenlainen Teams-puhelinjärjestelmä ja ottaa siitä kaikki hyöty irti kokeneen kumppanin avulla.

On tärkeää, että IT-kumppanisi suunnittelee NUMSI-siirron tarkasti ja huomioi, milloin uusi puhelinjärjestelmä halutaan käyttöön. Kun valitset luotettavan kumppanin, voit olla huoletta, sillä vaikka tilanteessa ilmenisi ongelmia, me Voice Linkillä tiedämme heti, mistä ongelmaa lähdetään hoitamaan.

Puhelinjärjestelmän on tarkoitus helpottaa työskentelyä, ei hankaloittaa sitä. Microsoft Teams on tullut lukuisille suomalaisille tutuksi yritysten lisättyä etätyöskentelyä, joten käyttöliittymä on jo entuudestaan tuttu ja toimiva ratkaisu monille.

Kim Dannholm

Kim Dannholm

(09) 41 500 575
kim.dannholm@voicelink.fi

Lataa esite tästä!

Tutustu palveluihimme, joita tarjoamme kaikenkokoisille asiakkaille.