Vain toimiva IT on edullinen. luotettava. vaihtoehto.

IT-tuki, IT-ulkoistus ja tietoturva. Meidän kanssamme et maksa enää oppirahoja.

IT-palvelut kokemuksella

Meillä on IT-kokemusta jaettavaksi asti. Kun tiedät mitä ostat ja miksi, ei pettymyksiä synny. Autamme yritystäsi löytämään sopivimmat IT-ratkaisut.

IT-palvelu

Ulkoistettu IT-palvelu on helppo, nopea ja kustannustehokas tapa tukea yrityksesi liiketoimintaa. Ulkoistetun palvelun avulla säästät aikaa ja rahaa, kun ammattilaiset hoitavat arjen IT-asiat puolestasi.

Tietoturva

Me VoiceLinkillä autamme sinua tunnistamaan yrityksesi yksilölliset tietoturvatarpeet ja kehittämään IT-ympäristösi suojausta tämän päivän vaatimuksia vastaavalle tasolle. 

Microsoft 365

Autamme yrityksiä Microsoft 365 -pilveen siirtymisessä järkevästi ja vaivattomasti. Käymme yhdessä läpi tarpeenne, minkä pohjalta voimme neuvoa oikeiden työkalujen valitsemisessa ja auttaa teknisessä käyttöönotossa.

Laitepalvelu

Laitepalvelulla hankit yrityksesi kaikki laitteet fiksummin. Sujuvoita yrityksesi työntekoa Voicelinkin laitepalvelun avulla. Saat kauttamme uusimmat laitteet käyttövalmiina ja valmiiksi asennettuna.

IT kokeneen kanssa on helppo hengittää

Kehitämme IT-ympäristöäsi suunnitelmallisesti ja toteutamme muutokset asiakkaan tärkeysjärjestyksen mukaisesti.

Yhteistyö lähtee liikkeelle asiakkaan IT-ympäristön kartoituksesta, jonka pohjalta luomme suunnitelman IT-ympäristösi parantamiseksi. Alkukartoituksen jälkeen tiedät, mitä palveluita sinulla on käytössäsi, etkä maksa turhista tai ylimääräisistä palveluista.

Alkukartoituksen jälkeen teemme yhdessä päätökset yrityksesi IT-ylläpitoon liittyen luomalla vuosisuunnitelman, joka auttaa etenemään kohti yhdessä sovittuja tavoitteita askel kerrallaan.

Suunnittelemme myös IT-ympäristön siirtymän ja yhteen liittämisen VoiceLinkin palvelutuotantoon.

Käymme suunnitelman yhdessä läpi asiakkaan kanssa, minkä jälkeen asiakas hyväksyy suunnitelman.

Kokoamme asiantuntijoista ohjausryhmän, sovimme aikataulut, työnjaot, vastuuhenkilöt tulevan IT-ulkoistuksen tai projektien kannalta.

Projektoinnin jälkeen pääsemme käärimään hihat ja yhdistämään valitun palvelutason osaksi asiakkaan IT-ympäristöä. 

Tähän vaiheeseen voi sisältyä mm. laitteiden ja palveluiden käyttöönotto sekä käyttökoulutus.

Jotta voimme taata asiakkaillemme tuottavuutta ja kasvua, kehitämme, valvomme ja ylläpidämme IT-ympäristöäsi jatkuvasti.

Tehtävät priorisoidaan kiireellisyyden mukaan ja myös sinä olet ajan tasalla yrityksesi IT-ympäristön tilanteesta. Säännöllisillä tapaamisilla yhteyshenkilösi kanssa varmistetaan resurssien oikea kohdentaminen ja toiminnan kustannustehokkuus. 

Tarvitessasi saat välittömästi asiantuntija-apua, ilman jonottamista. 

Tutustu asiantuntijoihimme

Sami
Baggström

Myynti- ja markkinointijohtaja
(09) 41 500 574
sami.baggstrom@voicelink.fi

Kim
Dannholm

Lasse
Kataja

Timo Kuuluvainen

Keskustellaan lisää!

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Tilaa maksuton kartoitus

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Lataa esite tästä!

Tutustu palveluihimme, joita tarjoamme kaikenkokoisille asiakkaille.